LoSMK

Lohjan Seudun moottorikerho ry

Lohjan Seudun Moottorikerho on Lohjalla toimiva moottorikerho, jolla on toimintaa motocrossin, enduron ja matkamoottoripyöräilyn parissa.

Järjestämme mm. ajotapahtumia, pyörän huoltokoulutusta ja crossikouluja sekä aloittelijoille, että jo hieman lajia harrastaneille. Lajin parissa on mukana monenikäisiä lapsista aikuisiin.

Ylläpidämme myös "Wallin montun" ajoharjoittelurataa Lohjalla. Rata on 1750 m pitkä ja sen varikon yhteyteen on rakennettu myös Mini-crossareiden käyttöön soveltuva rata.

Radan tiedot, aukioloajat ja ratamaksut »

Liity kerhomme jäseneksi »

 

Uutiset

 • 28.07.2021 Syksyn Crossikoulu alkaa

  SYKSYN CROSSIKOULU ALKAA

  Lohjan Seudun Moottorikerhon crossikoulu on tarkoitettu motocrossia aloitteleville kerhon junioreille. Ajajat jaetaan turvallisiin ryhmiin ajotaitojen ja pyörien koon mukaan. Kouluttajina toimivat LoSMK:n omat motocrossarit ja muut osaavat kouluttajat.

  Ajopäivät torstaisin klo 17.30-19.30; 12.8., 19.8.,26.8., 2.9., ja 9.9.2021

  Osoite on Rajakorven harjoitusalue ”Wallin monttu”, Pitkäkatu 219, Lohja.

  ilmoittautuminen etukäteen, losmk.junnut@gmail.com

  Lisätietoja Toni Oravakangas p. 050 521 4452 

 • 09.11.2020 LoSMK:n jäsenille uusi jäsenetu!

  Taitotalo tarjoaa ammatillista koulutusta useilta eri aloilta. Lohjan Seudun Moottorikerhon jäsenenä saat vuoden 2021 alussa alkavasta Motocross- ja enduromekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinnosta -100€ alennuksen.

  Motocross- ja enduromekaanikoksi iltakoulutuksena! Ajoneuvoalan ammattitutkinnon tutkinnon osien opiskelu sopii moottoripyörämekaanikon ammatista kiinnostuneille ja motocross- tai enduroharrastukseensa huoltoon ja korjaukseen lisäoppia tarvitseville!

  Voit kysyä koulutuksesta sekä alennuksesta ja sen aktivoinnista lisää säköpostitse losmk.ilmoittautuminen@gmail.com 

 • 03.07.2020 Tervetuloa junnucrossikouluun!

  Tervetuloa junnucrossailemaan! Koulu on tarkoitettu aloitteleville crossikuskeille. Koulussa junnucrossarit pääsevät turvallisesti aloittamaan lajin, harjoittelemaan ajotekniikkaa, tutustumaan muihin lajin harrastajiin ja pitämään hauskaa treenin ohella. Kysy lisää losmk.junnut@gmail.com. Mikäli et ole vielä kerhomme jäsen, niin nyt kannattaa ehdottomasti liittyä! 

 • 09.03.2020 Ratamaksut ePassilla ja SmartumPay sovelluksella

  Nyt voit maksaa ratamaksut ePassi ja SmartumPay -sovelluksilla

Uutisarkisto »

Ajankohtaista